Services

Søger du en mekaniker nær Assens?

Hos Auto-Huset Ebberup har vi indgående erfaring med alle typer af reparationer, og vi står klar til også at hjælpe dig. Søger du en mekaniker nær Assens, så kør gerne ind til os. Vi står klar til at hjælpe med lige den bilservice, du har brug for, uanset bilen – stor eller lille, diesel eller benzin.

Hos os får du gratis lånebil

Services

Firehjulsudmåling

Med en firehjulsudmåling sørger vi for, at alle fire dæk er justeret korrekt i forhold til hinanden og bilen. Det er med til at give høj kørekomfort, lavt brændstofforbrug og mindre slitage på dækkene.

Aircondition

Vi tilbyder reparation og service på dit airconditionanlæg, så du er bedst muligt forberedt på både kolde og varme måneder.

Diagnoseudlæsning

Måske oplever du problemer med din bil, men kan ikke sætte fingeren på, hvad der skal gøres? Så lad os stå for diagnoseudlæsning samt udbedring af skaden.

Montering af frontruder

Har du fået en ridse i din bils rude? Så lad gerne os stå for montering af nye frontruder på din bil. Så er du snart godt kørende igen.

Dæk/fælge

Det er afgørende for din sikkerhed, at dæk og fælge er i god stand. Vi hjælper gerne med både dækskift og -service samt fælge.

Bremsetest

Det er afgørende for din sikkerhed, at bremserne virker optimalt. Med en bremsetest kan vi sikre lige præcis det.

Ny sæson – nye dæk

ER DU KLAR TIL DEN NYE SÆSON?

To gange om året, når det er tid til at skifte til henholdsvis sommer- eller vinterdæk, er vi hos Auto-Huset Ebberup værter for et hyggeligt arrangement. På denne dag serverer vi lidt godt til ganen, som kan nydes, mens vi tager hånd om dækskiftet. Vi sørger for, at du snart er klar til at bevæge dig ud i trafikken igen.

FÅ 20% RABAT PÅ DIT DÆKSKIFTE

Som deltager på dagen får du 20% rabat på dit dækskifte. Det er selvfølgelig ganske gratis at deltage, og vi byder både nye og gamle kunder velkommen indenfor på værkstedet. Vil du vide, hvornår næste arrangement finder sted, så er du velkommen til at kontakte os på 64 74 17 90.

Serviceeftersyn

Ud over de forskellige typer af reparationer kan vi også hjælpe med serviceeftersyn. Med jævnlige serviceeftersyn kan vi tage mindre reparationer i opløbet, inden de udvikler sig til større og mere omfattende skader. Prisen for jævnlige serviceeftersyn vil således være godt givet ud, da det kan spare dig for større værkstedsregninger på den lange bane. Kontakt os gerne, hvis du har brug for en mekaniker i nærheden af Vestfyn. Vi sørger for at tage god og professionel hånd om din bil.