Forsikringsskader på biler

Vi håndterer forsikringsskader på alle biler

Hos Auto-huset Ebberup har vi indgående erfaring med forsikringsskader på biler og kan også hjælpe dig, når uheldet er ude. På vores værksted reparerer vi skader på biler for stort set alle forsikringsselskaber. Mange tror fejlagtigt, at fabrikant og forsikringsselskab har noget at skulle have sagt, når det kommer til valg af værksted i forbindelse med skader på bilen. Men det er helt op til dig at træffe dette valg. Dog vil vi anbefale dig at vælge et værksted med erfaring. Og lige præcis det har vi hos Auto-huset Ebberup. Vi blev etableret i 1988 og har siden dag 1 været garant for veludført arbejde.

Hos os får du gratis lånebil

Et værksted for alle bilmærker

På vores værksted kan vi tage os af mange forskellige typer af forsikringsskader på biler, uanset hvilket bilmærke der er tale om. Har du fået en skade på bilen, så er du velkommen til at køre forbi os. Her tager vi hurtig og effektiv hånd om din bil. Priserne på udbedring af skaden vil selvsagt afhænge af opgavens omfang. Men du er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal komme med et overslag på, hvad det vil komme til at koste dig.

På vores værksted sørger vi ikke kun for reparation af din bil, vi kan også hjælpe med skadesanmeldelse og stå for kontakten til din forsikring. Vi står for at vurdere skaden på bilen, mens forsikringsselskabet skal afgøre, om du kan få dækning. Vi sørger for at tage snakken med forsikringsselskabet og udbrede skaden. Kør blot din bil forbi os hos Auto-huset Ebberup, så sørger vi for at tage os af resten.

Kontakt værkstedet hos Auto-huset Ebberup

Skulle du få en skade på din bil, så kan du trygt køre forbi værkstedet hos Auto-huset Ebberup. Vi gør selvfølgelig vores for at udføre arbejdet hurtigst muligt, så du snart kan få din bil tilbage i samme sikre stand som før. Vi sørger for hurtigt at vurdere skadens omfang og informere dig om processen, så du ved, hvad du kan forvente.

Du er velkommen til at kontakte os, når uheldet er ude, og du har brug for professionel hjælp i forbindelse med forsikringsskader på bilen. Vi gør vores for at sikre, at du snart er godt kørende igen. Ring gerne til os på 64 74 17 90 for at høre mere.

Serviceeftersyn

Ud over de forskellige typer af reparationer kan vi også hjælpe med serviceeftersyn. Med jævnlige serviceeftersyn kan vi tage mindre reparationer i opløbet, inden de udvikler sig til større og mere omfattende skader. Prisen for jævnlige serviceeftersyn vil således være godt givet ud, da det kan spare dig for større værkstedsregninger på den lange bane. Kontakt os gerne, hvis du har brug for en mekaniker i nærheden af Vestfyn. Vi sørger for at tage god og professionel hånd om din bil.