Salg af brugte biler på Fyn

brugte biler på Fyn

Søger du brugte biler til salg på Fyn nær Assens?

Det er blevet yderst populært blandt danskerne at købe brugt bil og med god grund. Her kan der nemlig være mange penge at spare. Søger du biler til salg på Fyn? Så kig gerne forbi Auto-huset Ebberup. Vi har altid et udvalg af brugte biler til salg og kan således imødekomme flere forskellige behov. Vi står klar med gode råd og vejledning, hvis du får brug for hjælp til at finde den rette model blandt de brugte biler til salg, uanset hvilke krav du har til pris, stand og antallet af kørte kilometer.

Se udvalget af person- og varebiler til salg hos Auto-huset Ebberup

Du må meget gerne kigge forbi, hvis du vil se nærmere på vores forskellige biler til salg.
Du er selvfølgelig også velkommen til at tage en prøvetur i de biler, du overvejer at købe. Du finder os på Ebberupvej 13, 5631 Ebberup.

Personbiler og varebiler til salg

Blandt vores biler finder du både personbiler og varebiler til salg, og vi kan således hjælpe både virksomheder og privatpersoner med at finde det rette køretøj.

Vi står klar til at vejlede dig i forbindelse med køb af brugt bil eller varebil. Fortæl os gerne mere om dine ønsker og behov og ikke mindst dit budget, så kommer vi gerne med en anbefaling på den rette model for dig. Når du køber din brugte bil eller varebil hos os, så kan du også samtidigt vælge at bruge vores autoværksted, når det er tid til serviceeftersyn eller reparation af køretøjet. Så kan vi hjælpe dig med at sikre, at du fortsat er godt kørende i fremtiden.

Skulle du få en skade på din bil, så kør gerne forbi vores autoværksted for hurtig og effektiv reparation.